VIRKSOMHEDEN

SCHULZ OG AOTG

MPO® er et mærke fra Schulz Optische Fabrik GmbH og Austrian Optic Technologies GmbH (AOTG). Mærket samler og forstærker alle fordele fra de to virksomheder.

Den traditionelle Schulz Optische Fabrik råder over årtiers knowhow inden for fremstilling af optiske brilleglas. Austrian Optic Technologies er kendt for sine innovative tilgange til markedet, har et meget højt serviceniveau og er førende på det østrigske marked. Disse stærke sider har vi nu forenet og samlet i et fælles mærke.

AUSTRIAN OPTIC TECHNOLOGIES

Austrian Optic Technologies GmbH (AOTG) står for udviklingen af MPO® brilleglassene. Datterselskabet til Michael Pachleitner Group har siden 1982 været hjemmehørende i Vösendorf nær Wien og er førende på det østrigske marked inden for brilleglas. Virksomheden er kendetegnet ved en særlig høj grad af fleksibilitet, innovation og individualitet.

 

SCHULZ OPTISCHE FABRIK

Schulz Optische Fabrik GmbH blev grundlagt i 1949 i Nordtyskland og har i kraft af konstante innovationer udviklet sig til en moderne og effektiv brilleglasproducent. Datterselskabet til  Michael Pachleitner Group er først og fremmest kendt for den høje kvalitet og fleksibilitet inden for brilleglasproduktionen. Moderne teknologi kobles med traditionelt håndværk, så vi kan tilbyde brilleglas med den største præcision og i den absolut bedste kvalitet.