TEKNOLOGI

INNOVATION OG PRÆCISION

Fremstillingen af brilleglas i topkvalitet er en symbiose af teknik og håndværksmæssig kunnen. Nyeste teknologier sikrer, at brillebærernes individuelle parametre inddrages så meget som overhovedet muligt. Når dette forenes med medarbejdernes mangeårige erfaringer hos Schulz Optische Fabrik og den forståelse for produktet, der opstår heraf, får vi det ideelle grundlag til fremstilling af det perfekte brilleglas.

MPO® fremstilles ved hjælp af en række forskellige, innovative teknologier.

 
Spline Monitoring Technology SMT Icon Berechnungsmethode zur ermittlung der optimalen Brillenglasoberfläche

SPLINE MONITORING TECHNOLOGY®

Spline Monitoring Technology® (SMT®) er en beregningsmetode, som inddeler den elementære glasstruktur i mikroelementer. Gitternetteknologien beregner den optimale brilleglasoverflade med de mindste afbildningsfejl. Ved hjælp af den specielle regnemetode skabes endnu mere harmoniske overgange mellem synsfelterne. Overgangene mellem synsfelterne er nærmest usynlige. Denne innovative teknologi anvendes ved produktion af det progressive glas MPO® LIFE.

 
Neuro Eye Optimisation® (NEO®) er en innovativ matematisk beregning.

NEURO EYE OPTIMISATION®

Neuro Eye Optimisation® (NEO®) er en innovativ matematisk beregning.

Videnskabelige erkendelser fra optik og neurologi kombineres med forskningsresultater fra vores studie samt den nødvendige synsstyrke i henhold til den pågældende recept. På den måde opstår et komplet individuelt brilleglas, som for første gang tager højde for brillebrugernes personlige erfaringer. Det garanterer en optimal synsoplevelse lige fra første minut. NEO® anvendes i det progressive glasMPO® LIFE.

 
Combined Rotation Formula® (CRF®) er en unik, ny metode, som forener konvergensen med den faktiske synsstyrke.

COMBINED ROTATION FORMULA®

Combined Rotation Formula® (CRF®) er en unik, ny metode, som forener konvergensen med den faktiske synsstyrke. Ved hjælp af forskellige individuelle parametre positioneres nærområdet ideelt. Hertil bruges ikke statistiske værdier, men brillebrugerens helt individuelle adfærd. Denne unikke beregningsmetode anvendes til det progressive glas MPO® LIFE og sikrer, at nærområdet positioneres præcist det rigtige sted.

 
Navigation System Technology® (NST®) inddrager kundens personlige parametre og simulerer de forskellige situationer, brillen bæres i, og beregner herudfra brilleglasoverfladen med de færreste afbildningsfejl.

NAVIGATION SYSTEM TECHNOLOGY®

Navigation System Technology® (NST®) inddrager kundens personlige parametre og simulerer de forskellige situationer, brillen bæres i, og beregner herudfra brilleglasoverfladen med de færreste afbildningsfejl. Ved hver ordre beregnes forskellige værdier punkt for punkt. Det garanterer maksimal klarhed, absolut hurtig tilvænning og imponerende skarp kontrast. NST® anvendes ved MPO® PERFECT, MPO® EASY og MPO® ACTIVE.