TEKNOLOGI

INNOVATION OG PRÆCISION

Fremstillingen af brilleglas i topkvalitet er en symbiose af teknik og håndværksmæssig kunnen. Nyeste teknologier sikrer, at brillebærernes individuelle parametre inddrages så meget som overhovedet muligt. Når dette forenes med medarbejdernes mangeårige erfaringer hos Schulz Optische Fabrik og den forståelse for produktet, der opstår heraf, får vi det ideelle grundlag til fremstilling af det perfekte brilleglas.

MPO® fremstilles ved hjælp af en række forskellige, innovative teknologier.

 

SPLINE MONITORING TECHNOLOGY 2.0®

Denne beregningsmetode er en videreudvikling af SMT® og beregner den maksimalt homogeniserede brilleglasoverflade ved hjælp af gitternetteknologi. Afstandene mellem beregningspunkterne er blevet afkortet yderligere. Resultatet er perfekt skarpe farver og minimalt slør i siderne. Derudover kan brilleglassene ved hjælp af denne beregningsmetode fremstilles tyndere, hvorved de får et endnu smukkere æstetisk udtryk. Denne innovative teknologi anvendes ved fremstillingen af det progressive glas MPO® LIFE.

 

NEURO EYE OPTIMISATION®

Neuro Eye Optimisation® (NEO®) er en innovativ matematisk beregning. Videnskabelige erkendelser fra optik og neurologi kombineres med forskningsresultater fra vores studie samt den nødvendige synsstyrke i henhold til den pågældende recept. På den måde opstår et komplet individuelt brilleglas, som for første gang tager højde for brillebrugernes personlige erfaringer. Det garanterer en optimal synsoplevelse lige fra første minut. NEO® anvendes i det progressive glas MPO® LIFE.

 

COMBINED ROTATION FORMULA®

Combined Rotation Formula® (CRF®) er en unik, ny metode, som forener konvergensen med den faktiske synsstyrke. Ved hjælp af forskellige individuelle parametre positioneres nærområdet ideelt. Hertil bruges ikke statistiske værdier, men brillebrugerens helt individuelle adfærd. Denne unikke beregningsmetode anvendes til det progressive glas MPO® LIFE og sikrer, at nærområdet positioneres præcist det rigtige sted.

 

NAVIGATION SYSTEM TECHNOLOGY®

Navigation System Technology® (NST®) inddrager kundens personlige parametre og simulerer de forskellige situationer, brillen bæres i, og beregner herudfra brilleglasoverfladen med de færreste afbildningsfejl. Ved hver ordre beregnes forskellige værdier punkt for punkt. Det garanterer maksimal klarhed, absolut hurtig tilvænning og imponerende skarp kontrast. NST® anvendes ved MPO® Kontor- og Skærmbriller.

 

BALANCED LIGHT CONTROL®

Teknologien Balanced Light Control® (BLC®) Technologie integreres i brilleglasset og filtrerer op til 40 % af det skadelige blå lys, som udsendes af skærme. Den del, der er vigtig og nyttig for synet (fra 450 nm) slipper derimod igennem til øjet. Et specielt blålysfilter absorberer væsentligt bedre end gængse behandlinger. Derudover indeholder BLC® 100% UV-beskyttelse.