FOR EN BEDRE LIVSFØLELSE

KRYSTALKLART SYN FOR ET FRIERE LIV

Vi har stillet os den opgave at fremstille det perfekte brilleglas til alle brillebrugere. MPO® (Michael Pachleitner Optics) er det nye kvalitetsmærke på brilleglasmarkedet. Bag dette står produktionen fra Schulz Optische Fabrik i Glücksburg, Tyskland, sammen med den førende producent af brilleglas på det østrigske marked, Austrian Optic Technologies. Vi tilbyder brilleglas, som er udviklet i Østrig og fremstillet med tysk præcisionsarbejde.

DET PERFEKTE BRILLEGLAS

Det perfekte brilleglas garanterer brugeren komfort og optimalt syn i alle situationer. Det skal være præcist tilpasset til brugerens individuelle behov og være kendetegnet ved absolut topkvalitet og bedste tekniske forarbejdning.

 
FOKUS PÅ MENNESKET

Det er kun, hvis man tager udgangspunkt i brillebrugeren, at man kan udvikle produkter, som virkelig gør en forskel. Ved alle vores nyudviklinger er det derfor altid mennesket, der står i centrum. Ved hjælp af brugstests og studier forsker vi i, hvad der er vigtigt for brillebrugerne. På den måde opstår der ved hjælp af topmoderne teknik perfekt tilpassede brilleglas.

 
INNOVATIVE PRODUKTER

Ved hjælp af den allernyeste teknologi sikrer vi, at kundekravene overføres optimalt til brilleglasset. Vi arbejder løbende på at videreudvikle vores produkter og investerer i forskning og infrastruktur for at kunne tilbyde endnu bedre produkter. Det nyeste produkt fra vores hus er det enestående progressive glas MPO® LIFE.

 
HÅNDVÆRKSMÆSSIG KUNNEN

Fremstillingen af brilleglas i topkvalitet er en symbiose af teknik og håndværksmæssig kunnen. Vores medarbejdere har mange års erfaring og dermed en stor forståelse for produktet brilleglas. Denne knowhow indgår i hvert eneste brilleglas.

 
TOPKVALITET MADE IN GERMANY

Tysk håndværk er kendt for sin høje præcision og store kvalitet. Derfor får vi fremstillet vores produkter hos Schulz Optische Fabrik i Glücksborg, hvor der ikke er et eneste brilleglas, der får lov til at forlade fabrikken, medmindre det er absolut fejlfrit. For kun på den måde kan vi garantere en fremragende synsoplevelse.

OPTIKER-PARTNERE I NÆRHEDEN AF DIG


MPO® briller kan købes i udvalgte optikerforretninger. Vores optiker-partnere rådgiver dig gerne.