FARVETRENDS

FLOT LOOK, PERFEKT UV-BESKYTTELSE

Med de trendy, farvede solbrilleglas og nye spejlreflekser kan du være med på den nyeste sommermode og samtidig beskytte dine øjne mod skadelige UV-stråler.

 

LET SPEJLREFLEKS
(SUN MIRROR LIGHT)

Brilleglassene med let spejlrefleks, Rosé, Gun og Bronze, skjuler ikke dine øjne helt - de kan ses alt efter lysindfald. Med brilleglassene Sun Mirror Light får du et smart blikfang og nyder samtidig godt af den perfekte UV-beskyttelse ved fritidsaktiviteter og på ferien.

FORDELE:

  • Nyeste supertrendy farver
  • Kan perfekt kombineres med Daniel Hechter-solbriller
  • Vælg mellem tre farver
 

SØLV-SPEJLREFLEKS
(SUN SILVER-SIGHT)

Solbrilleglassene Sun Silver-Sight i de tre smarte modefarver granatrød, azurblå og smaragdgrøn tilbyder et spektakulært farveshow uden at skjule dine øjne helt. Et kig gennem disse spejlrefleksglas vil straks tryllebinde dig.

FORDELE:

  • Let sølv-spejlrefleks
  • Mange forskellige farver
 

FARVESKIFTENDE SPEJLREFLEKS
(SUN MAGIC MIRROR TRANSITIONS® XTRACTIVETM)

Brilleglassene Sun Magic Mirror Transitions® XTRActiveTM reagerer på både UV-lys og synligt lys. I sollys får disse brilleglas automatisk farve, og først her bliver spejlet rigtig synligt. På den måde bliver din brille med enkeltstyrkeglas udendørs til en supertrendy solbrille med spejlrefleks.

FORDELE:

  • En brille til både indendørs og udendørs
  • Trendy solbrilleglas med spejlrefleks
  • Vælg mellem 6 spejle på 2 basisindfarvninger
  • Optimal tilpasning til alle lysforhold

Sun ensfarvet

Sun solbrilleglas giver med deres klassiske farver optimal synskomfort og fremragende beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. En perfekt løsning til solrige dage.

Fordele
- Flot farvegengivelse
- Øget synskvalitet ved kraftigt sollys

 

 

Sun Graduering

Med Sun Graduering-solbrilleglas er det let at vise, at man har stil, samtidig med at øjnene beskyttes mod skadelige UV-stråler. Brilleglassenes indfarvning bliver lysere oppefra og ned. På den måde har man et fremragende, ubegrænset udsyn nedad, samtidig med at solstråler oppefra blokeres.

Fordele
- Perfekt beskyttelse mod blænding og behageligt syn især ved læsning.
- Trendfarver

 

HOLD ØJE MED KVALITETSTEGNET

Vi giver vores kunder det bedst mulige syn. I vores daglige arbejde er det brillebrugeren, der er i fokus. På den måde kan vi tilbyde kvalitetsbrilleglas, som er tilpasset specielt til dine behov.

MPO® (Michael Pachleitner Optics) tilbyder dig de allernyeste teknologier og de mest innovative produkter i topkvalitet, som er ”Made in Germany” og udviklet i Østrig.

Når det gælder kvalitet, sætter vi standarden meget højt. Fint afstemte processer og retningslinjer garanterer, at vores kunder kun får produkter af højeste kvalitet. Takket være vores mangeårige erfaring og knowhow inden for fremstilling af brilleglas samt kontinuerlig teknologisk videreudvikling sikrer vi, at MPO® brilleglas opfylder selv de største krav.

 

 

 

PLEJ DINE BRILLEGLAS RIGTIGT

Rengør brilleglassene under rindende vand med en ren og blød klud (f.eks. mikrofiberklud). Brug ikke aggressive rengøringsmidler.

Undgå meget høje temperaturer (som f.eks. i en sauna eller på instrumentbrættet i bilen). Det kan give varmerevner i glassets overflade.

Læg ikke brillen med brilleglasset nedad. Det kan give ridser.

Få brilleglassene rengjort jævnligt med ultralyd hos optikeren.