MPO brilleglas

Topkvalitet Made in Germany

Vi giver vores kunder det bedst mulige syn. I vores daglige arbejde er det brillebrugeren, der er i fokus. På den måde kan vi tilbyde kvalitetsbrilleglas, som er udviklet i Østrig og produceret i Tyskland, og som tilpasses specielt til dine behov.

 
MPO® brilleglas FOR EN BEDRE LIVSFØLELSE

FOR EN BEDRE LIVSFØLELSE

Vi kombinerer tradition med innovation for at kunne fremstille det perfekte brilleglas til hver enkelt brillebruger.

De nyeste teknologier samt mange års produkt-knowhow inddrages i fremstillingen af hvert enkelt brilleglas. Ved hjælp af topmoderne teknik overføres brillebrugerens individuelle synsbehov til brilleglasset. På den måde kan vi arbejde præcist med særlige krav og behov, der stilles til synet.

 

HVAD HJERTET BEGÆRER

MPO tilbyder et stort antal produkter, lige fra skræddersyede enkeltstyrkeglas over kontor- og skærmbrilleglas til arbejdet foran eller i nærheden af en computer, og til højteknologiske progressive glas. Du kan også få de klassiske flerstyrkeglas hos MPO®.

MPO solbrilleglas fås med spejlrefleks, gradueret, klassisk eller kontrastøgende, naturligvis med din synsstyrke. MPO sportsglas sikrer brugerne af enkeltstyrkeglas og progressive glas et perfekt syn - også ved dynamiske bevægelser.

Specialprodukter afrunder MPO®-sortimentet:

 

 

 

EKSKLUSIVE LAG

Hvad er et brilleglas uden behandling? Kvalitetsmaterialer og topmoderne teknik udgør basis, men det er de efterfølgende behandlinger, som giver et krystalklart udsyn, ridsefasthed, hårdhed osv. MPO® tilbyder mange forskellige behandlinger, der dækker alle behov.