HVORDAN VIRKER BEHANDLINGER?

LAG FOR LAG TIL MERE KOMFORT OG BESKYTTELSE

Brilleglas behandles for at forbedre de optiske egenskaber. I forskellige processer påføres spindelvævstynde lag, som beskytter overfladen mod ridser, reducerer lysreflekser, mindsker blændinger m.m.

ALLE BEHANDLINGER INDEHOLDER TOPMODERNE NANOTEKNOLOGI

Behandlinger påføres på brilleglas i lag, som kun er få nanometer tykke. I en dyppeproces påføres en lak, som gør brilleglasset ridsefast.  Til forskellige brilleglasmaterialer anvendes forskellige sammensætninger eller lak, der er specielt tilpasset til brydningsindekset. Derefter pådampes de næste lag i et vakuumanlæg. Saphir-behandlinger forener op til ni enkelte lag, som påføres på indersiden eller ydersiden af brilleglasset.

Kvalitet spiller også ved behandlinger en vigtig rolle. Jo bedre kvaliteten er, desto bedre er synsoplevelsen. Derudover kan du alt efter personlige behov vægte visse ting højere, f.eks. den bedst mulige lysgennemtrængelighed, UV-beskyttelse eller beskyttelse mod unaturligt blåt lys.

OPBYGNINGEN AF DE ENKELTE LAG VED SKY+ CLEAR-BEHANDLING

Den enestående belægningspakke med SKY+ CLEAR-behandling sikrer perfekt reduktion af lysreflekserne og giver således en krystalklar synsoplevelse og optimal kontrast- og farvegengivelse. På forsiden påføres 10 refleksreducerende lag, ekstra hærdning, et antistatisk lag og et optimeret super-vandafvisende beskyttelseslag. Indersiden forsynes med en ekstra hærdning, 10 refleksreducerende lag, et antistatisk lag og et super-olieafvisende beskyttelseslag.

Aufbau der Veredelungsschichten

Takket være den enestående belægningspakke med SKY+ CLEAR-behandling oplever brillebrugeren en følelse af total transparens, elegance og naturlighed.