EGENSKABER VED BEHANDLINGERNE

NANOTEKNOLOGI FOR OPTIMALT OG KLART SYN

Behandlinger er næppe synlige med det blotte øje og alligevel uhyre vigtige for at få det perfekte brilleglas. Hvert enkelt behandlingslag fremstilles ved hjælp af topmoderne nanoteknologi og forbedrer brilleglassets egenskaber. Her rækker spektret fra enkel antirefleksbehandling til højteknologiske lagsystemer ved særlige behov.

Egenskaber, som du skal være opmærksom på

ANTI-REFLEKTERENDE BELÆGNING

 

Brilleglas er antireflekterende for at minimere refleksioner på overfladen og for at øge lysoverførslen. Reflektioner skyldes forskellen i brydningsindekset mellem luft og glas og kan være irriterende for folk, der bruger briller. Med en anti-reflekterende linse er kun ca. 80-92 % af det lette øje. Super anti-reflektion øger lysoverførslen med op til 99 %. Synsfølelsen bliver mere naturlig, f.eks. For eksempel kan farver opfattes mere naturligt.

HYDROPHOB

 

Dette vandafvisende lag reducerer tiltrækningen mellem linsematerialet og vanddråberne. Når en dråbe berører overfladen, flyder den nådeløst væk. Linserne er mindre tilbøjelige til kontaminering og gør rengøringen lettere. Derudover garanterer denne forfining en bedre udsigt i dårligt vejr, da regndråberne skinner fra linserne.

OLEOPHOB

 

Dette fedtafvisende lag påføres indersiden af ​​brillerne og forhindrer synet i at blive svækket af sved, fingeraftryk eller make-up.

ANTISTATISK

 

Det antistatiske lag glatter linsens overflade, så snavspartikler og støv ikke klæber så stærkt. Rengøring bliver lettere, og brillerne behøver ikke rengøres så ofte.

HÆRDNING

 

For at beskytte mod ridser påføres et hårdt lag på brilleglas. Selv små ridser kan ekstremt forstyrre synet og sil eller trætte øjnene. Det hårde lag forlænger linsernes levetid.

SÆRLIGE EGENSKABER


Særlige lag afhjælper andre særlige behov. De kan eksempelvis reducere lysreflekser yderligere eller beskytte øjnene mod UV-stråler og stråler fra skadeligt blåt lys.

 
Derudover garanterer denne behandling et bedre syn i dårligt vejr

LYSGENNEMTRÆNGELIGHED

Refleksreducerende lag sørger for en perfekt reduktion af lysreflekserne. Denne egenskab tilbydes af SKY+ CLEAR-behandlingen, som får kontraster og farver til at træde ekstra tydeligt frem.

 

Nano Clean-lag

Et nyudviklet Nano Clean-lag gør det superenkelt. Den drastiske reducering af vedhængskraften betyder, at vandet ganske enkelt perler af. Og fedtet fra hænder og øjenvipper efterlader ikke længere et fedtet lag på brilleglasset. Med vores behandlinger SKY+ PROTECT er rengøringen hurtig og effektiv.

 
UV-beskyttelse påføres på indersiden af brilleglasset

UV-BESKYTTELSE

En behandling til UV-beskyttelse påføres på indersiden af brilleglasset og beskytter på den måde øjnene mod reflekterende, skadelige UV-stråler. SKY+ UV-behandlingen har denne egenskab og garanterer dermed blændfrit og kontrastrigt syn, også med solen i ryggen.